24. kolo
17.02.2019 15:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Chievo prohrálo i v Udine a je v kritické situaci

Chievo ztratilo další důležitý zápas, tentokráte v Udine a jeho pozice se stává čím dál beznadějnější. Zebrám stačila na vítězství jediná branka, kterou vstřelil čtyři minuty před koncem Lukasz Teodorczyk.

Dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu, ale Udinese nakonec dokázalo v závěru rozhodnout a z domácího zápasu získat veledůležité tři body. Veronské mužstvo přitom do utkání vlétlo a hned v úvodu mělo velkou gólovku. Po krásném centru z levé strany hlavičkoval trestuhodně vedle osamocený Depaoli a tato příležitost musela Chievo velmi mrzet.

V 10. minutě zahrozilo i Udinese a Nuytinckova povedená rána ze střední vzdálenosti orazítkovala břevno! Po divočejším začátku se hra přeci jenom uklidnila a nejzajímavějším momentem zbytku poločasu bylo vynucené střídání zraněného D'Alessandara za Marvina Zeegelaara.

I po obrátce se hrálo velmi vyrovnaně a dlouho to vypadalo na konečnou plichtu 0:0. Čtvrthodinu před koncem měl na kopačce úvodní gól Meggiorini, ale jeho ránu z úhlu dokázal vykopnout Musso. Klíčový moment zápasu nastal až pět minut před koncem, kdy si sudí povšiml faulu Djordeviće a ve prospěch Udinese nařídil pokutový kop. Situaci si ještě nechal zkontrolovat u videa a pak už se mohl chopit balónu Lukasz Teodorczyk. Polský útočník kopl penaltu mizerně, brankář Sorrentino vystihl směr, jenomže Teodorczyk měl k dispozici dorážku a tu bez problému nasměroval do sítě. Chievo mělo na odpověď i s nastavením zhruba deset minut, ale domácí už si výsledek dokázali pohlídat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele