11. kolo
04.11.2018 20:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - AC Milán 0:1

Kapitán Alessio Romagnoli se podruhé za poslední týden stal hrdinou Milána, když znovu v nastavení rozhodl o zisku tří bodů. AC Milán udolal Udinese jedinou brankou a vrátil se na čtvrté místo na úkor Lazia.

AC Milán si v minulých týdnech poradil s oběma janovskými celky a na půdě Udinese usiloval o třetí výhru v řadě, ovšem Zebry jsou doma nevyzpytatelným soupeřem a také ony chtěly bodovat.

V poměrně vyrovnaném utkání měl o trochu více ze hry hostující celek. Ve 14. minutě si po vzoru Arjena Robbena navedl balón ke střele Suso a jen těsně minul Mussovu branku. Na druhé straně se zase postaral o rozruch Lasagna, jehož volej skončila těsně vedle. Milánské postihla v prvním poločase velmi nepříjemná událost, Gonzalo Higuaín po jednom ze soubojů utrpěl zranění zad a musel být střídán. V útoku tak zraněného Argentince nahradil Samu Castillejo. Na sklonku prvního poločas zazdil AC Milán další obrovskou příležitost, na hranici ofsajdu se uvolnil Cutrone a Musso musel jeho pokus vyrážet. První poločas na Stadio Friuli branku nepřinesl.

I ve druhém poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal, možná s menší převahu Milána. Přesně po hodině hry Suso z další dobré šance přestřelil a jak rychle čas kvapil, tím více se blížila konečná bezbranková remíza. Hlavní sudí zápasu Di Bello přidal ještě čtyři minuty nastaveného času a během nich se odehrály neuvěřitelné věci. Přesně v poslední minutě nastavení zastavil Bram Nuytinck faulem Castilleja a od Di Bella si vysloužil červenou kartu. Arbitr zápasu pak nechal rozjet ještě jednu akci a z ní Milán vstřelil rozhodující gól. Ve vápně předvedli Rossoneri ťukec a Alessio Romagnoli střelou na vzdálenější tyč překonal Mussa. Sudí nejprve branku neuznal, ale posléze se poradil s videem a v sedmé minutě nastavení bylo rozhodnuto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA RAGAZZI MILAN 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele