22. kolo
03.02.2019 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SPAL s Turínem se rozešli bez branek

SPAL doma pouze remizoval s Turínem 0:0, přestože měl k dispozici zhruba půlhodinovou hru v početní převaze. Oba celky tak zůstávají na svém, Turín je v první polovině tabulky, zatímco ferrarský celek v té druhé, ovšem s dostatečným odstupem na sestupové pozice.

Výsledek nepotěší, ani neurazí. Bezbranková remíza vcelku odpovídá tomu, co se na hrací ploše dělo. Průběh zápasu byl vyrovnaný, první větší přílžitost si vytvořili turínští a Belottiho nebezpečnou ránu musel Viviano vytáhnout na rohový kop. Hrozila i druhá strana, Antenuccimu scházel kousek a hned vzápětí zakončoval nepřesně i Farés. Utkání nabralo na tempu, ale to nejdůležitější, tedy branku, do konce poločasu nepřineslo.

Vyrovnané dějství a jakousi rovnováhu zápasu narušila 65.minuta a vyloučení hostujícího Nicolase N¨Koulou. Domácího Paloschiho v souboji povalil na zem a po druhé žluté kartě byl vykázán ze hřiště. Naprosto zbytečné vyloučení znamenalo pro Granatu velkou komplikaci.

A ačkoliv se ze strany domácího celku žádná velká převaha nekonala, SPAL mohl utkání rozhodnout v 76.minutě, jenomže Valoti pálil po Paloschiho přiťuknutí ze značky pokutového kopu trestuhodně vedle! Promarněná největší příležitost musela domácí mrzet, Turín už je do další příležitosti nepustil a z Ferrary si odvezl bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele