20. kolo
20.01.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SPAL 2013 - Bologna FC 1:1

SPAL se s Boloňou rozešel smírně 1:1 a tím se pro oba celky v bojích o záchranu nic nemění. Zklamanější určitě budou hostující fotbalisté v čele s trenérem Inzaghim, kteří znovu nevyhráli, přestože po prvním poločase vedli.

Oba týmy si moc dobře uvědomovaly o co ve vzájemném utkání jde. Tzv. zápas o šest bodů ale skončil remízou, s čímž nemůže být spokojena ani jedna strana.

O něco lepší byla přeci jenom Boloňa, která si v prvním poločase vytvořila několik šancí a především vstřelila první branku. Ještě než se tak stalo, zmařil jednu z obrovských šancí Soriano. Ten si sice šikovně zasekl balón, ovšem hodně nepřesně vystřelil. Za dalších pět minut už Rossoblu slavili. Rodrigo Palacio nic nevymýšlel, potáhl balón k šestnáctce, kde si zasekávačkou udělal prostor ke střele a pak nekompromisní ranou pod břevo zařídil hostující radost! SPAL do konce prvního poločasu vyrovnat nestihl a o přestávce potřeboval nutně zrevidovat síly a zlepšit herní projev.

SPAL začal druhé dějství skutečně lépe a v 57.minutě vstřelil branku, která však nemohla pro údajný ofsajd platit. Chvíle domácích přišla až o osm minut později, kdy Jasmin Kurtić hlavičkoval z malého vápna za záda brankáře Skorupskiho. SPAL pak mohl zasadit hostům těžké KO, ale obrovský závar před brankou nakonec jeden z hostů dokázal zastavit na brankové čáře.

Rozhodčí zápasu pan Fabbri ještě přidal dlouhých šest minut nastavení, během kterých se ale nic podstatného neudálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele