2. kolo
26.08.2018 20:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Bologna FC 0:0

První bod do ligové tabulky získávají Frosinone a Boloňa. V souboji dvou zklamaných z prvního kola žádná branka nepadla. O nezáživném utkání ale nemůže být řeč, šance nakonec byly na obou stranách.

Tahák pro nezaujaté diváky to sice nebyl, i tak si ale příznivci obou táborů mohli přijít na své. Domácí celek musel hned v úvodu zápasu poprvé střídat. Když se nešťastně zranil Emil Hallfredsson, nahradil jej Raffaele Maiello. Domácí poprvé střídali, zato hosté jako první přispěchali s gólovkou. Blerim Džemaili postupoval sám na branku Frosinone, ale situaci vůbec nezvládl. Nejenže zbytečně brzo vystřelil, ale ještě k tomu bez razance a doprostřed branky. Další velkou příležitost zazdila Boloňa po půlhodině hry, kdy po rychlé akci střílel na přední tyč Andrea Poli a výborný zákrok si připsal Sportiello.

Frosinone toho v prvním poločase moc nepředvedlo, Boloňa byla lepší a to platilo i krátce po změně stran. Nebezpečnou střelu zpoza šestnáctky v podání Dijkse zastavil před brankářem Molinaro. O střelecké pokusy nebyla nouze, ještě před Dijksem zajímavě pálil Chibsah a zákrok si připsal i Skorupski.

Raman Chibsah byl blízko prolomení bezgólového stavu i čtvrthodinu před koncem, kdy nedokázal ideálně trefit pas z leva. V závěru zápasu nechtěly oba celky vyrobit zbytečnou chybu a hra se kouskovala. Diváci nakonec žádnou branku neviděli. Frosinone i Boloňa získávají první bod, kdo však určitě nebude spokojen je trenér Boloni Filippo Inzaghi. Jeho tým má totiž po dvou zápasech nula vstřelených branek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele