20. kolo
20.01.2019 12:30 CET
0 : 5
(0:2)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Atalanta Bergamo 0:5

Nejhorší obrana ligy se znovu předvedla v plné parádě. Od hostů z Bergama totiž dostala rovnou pět branek. Hlavním hrdinou se stal útočník Duván Zapata, který se trefil čtyřikrát. Atalanta potvrzuje dobrou formu a opět míří za poháry.

Byl to zápas obra s trpaslíkem. A Frosinone se opět ocitlo na té špatné straně. Už při pohledu na soupisky muselo být domácím jasné, že to dneska nebude úplně slavné utkání. Do hry se od prvních minut dostali Gómez, Iličić, Zapata nebo Pašalić. Domácí poslali do útoku mladíka Pinamontiho a Campbella. Už v sedmé minutě hosté málem zahrozili. Od zadní tyče hlavičkující Hateboer našel před bránou Zapatu, který však netrefil balón ideálně.

Přesto trvalo hostům jen čtyři další minuty, než se prosadili. Gómez proběhl s míčem po straně vápna a nahrál balón Pašalićovi. Jeho jemný centr si ve vápně našel mladý stoper Gianluca Mancini a přesnou hlavou prostřelil brankáře Sportiella. Delší dobu se nic nedělo a až po půl hodině hry musel brankář Sportiello opět zasahovat. Po centru ze strany se k hlavičce dostal Pašalić a jeho hlavičku se štěstím brankář vyrazil.

Ještě před koncem první půle se balón dostal k Pašalićovi, jehož přesný pas z beprostřední blízkosti přeměnil v druhou branku Duván Zapata. Rovněž nástup do druhého poločasu se Atalantě vydařil na jedničku. Jen dvě minuty po příchodu mužstev na hřiště se k míči opět protlačil Duván Zapata a svým druhým gólem v zápase navýšil vedení.

Současně se dotáhl na třetí místo tabulky střelců. Po hodině hry se brankář Sportiello musel opět činit, když ho pořádně protáhl štiplavý projektil od Alejandra Gómeze. Sportiello dnes zažíval velmi těžké utkání a v 64. minutě se balón od Hateboera dostal k Duvánu Zapatovi. Ten důraznou střelou zvýšil na 4:0 a obstaral hattrick. Ani to ale nebylo všechno.

Patnáct minut před koncem totiž střídající mladík Pessina našel hlavu kolumbijského útočníka Zapaty a jeho přesné zakončení našlo svůj cíl u tyče. Tím se Zapata vyrovnal Cristianu Ronaldovi na čele tabulky střelců.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele