14. kolo
25.11.2017 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

US Sassuolo - Hellas Verona 0:2

Cristian Bucchi je zase o něco blíže vyhazovu. Sassuolo totiž opět nedokázalo doma zvítězit a to ani nad předposledním Hellasem Verona, navzdory zhruba půlhodinové přesilovce. Prokletí stadionu Cittá del Tricolore tak nebere konce. Hellas vyhrál 2:0 díky brankám Zuculiniho a Verdeho.

Sassuolo se potýká s nebývalým problémem, přestalo se mu totiž úplně dařit na domácím stadionu. Přitom stánek Cittá del Tricolore býval v minulých sezonách velkou pevností. Letos doma Sassuolo ještě nevyhrálo, pouze dvakrát remizovalo a to navíc bez branek.

Utkání začalo pěkně z divoka, protože oba celky si v úvodních pěti minutách vypracovaly velkou příležitost. Nejprve se dobře uvolnil Matri, ale balón poslal nad a po něm Valoti pořádně protáhl Consigliho. Sassuolo se dostalo do potíží ve 22. minutě, kdy jeho obrana nechala odcentrovat Cerciho a po sérii odrazů zakončil do branky Bruno Zuculini. Hellas se ujal v Sassuolu důležitého vedení 1:0. Svůj náskok navíc ještě v prvním poločase zdvojnásobil. Daniele Verde dostal nádherný pas za obranu, ještě lépe si ho zpracoval a chladnokrevně zakončil - 2:0 pro Hellas. Opařené Sassuolo se vůbec nemohlo dostat ke slovu a také ve druhém poločase bylo prakticky neškodné.

Po hodině hry zkusil štěstí ranou z dálky Berardi, ale balón šel nad. O chvíli později si Hellas situaci zkomplikoval, protože druhou žlutou kartu v zápase uviděl po zcela zbytečném faulu Heurtaux. Sassuolo mělo k dispozici zhruba půlhodinovou přesilovku, ale snížit či dokonce vyrovnat nedokázalo. Pelusa zblízka vychytal Nicolas a změnu skóre nepřinesl ani nastavený čas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele