24. kolo
11.02.2018 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo hrálo s Cagliari lépe, ale stačí to na bod

Sassuolo doma nevyužilo ideální šanci, jak předskočit svého soka a posunout se v tabulce výš. V neděli v poledne sice bylo lepším a aktivnějším týmem, leč bez jediné přesné trefy, které by brankář Cragno nedokázal zabránit v cestě do sítě, se vyhrává těžko.

Sassuolo se po odchodu několika klíčových osobností minulého ročníku trápí a nedokáže najít vlastní tvář. V hledání pokračuje nadále, ale ani v novém roce se mu nedaří. Stejně však můžeme hovořit také o jeho aktuálním soupeři, Cagliari. Sardinský celek rovněž strádá a sídlí až na 14. místě a zřejmě jej čeká ještě několik napínavých momentů. Jeden z nich přežil také dnes.

Velkou neznámou pro něj byl Khouma Babacar, který odešel z Fiorentiny a hodlá svou přítomností trochu oživit dvojici Politano - Berardi. Právě po jejich boku dnes začal a byl na něm vidět obrovský hlad. Hlad po gólech, dost možná ale podpořený také hodinou výkopu. Za prvních patnáct minut vyslal na brankáře Cragna hned tři zajímavé pokusy, ale mladý brankář se nenechal překvapit.

Cagliari působilo dojmem, že přijelo jen bránit, protože směrem dopředu se nevydávali ani obvykle útočící Farias, Pedro nebo Barella. Snad až pět minut před koncem první půle se hosté dostali ke slovu. Mohl za to brazilský obránce Castán, který se dostal k hlavičce po centru ze strany. Mířil ale nad břevno. Ihned po změně stran si Babacar sbíhal mezi třemi protihráči na přihrávku do vápna, jenže proti třem nemohl moc dělat.

Podpora útoku vázla na obou stranách, takže se museli útočníci, kteří měli zrovna míč, spokojit s individuálním postupem. Khouma Babacar nepálil vůbec špatně, ale Cragno musel pořádně zasahovat až po hodině hry. Tehdy jej prověřil Domenico Berardi, ve druhé půli nejaktivnější hráč na hřišti.

Dvacet minut před koncem Duncan pálil levačkou po zemi, jenže jeho rána byla tečována mimo. Domácí nadále dobývali bránu, kterou strážil brankář Alessio Cragno. Dobře ji ale chránil a Sassuolu chyběl moment překvapení. Střelou hluboko z vlastní poloviny pak v samém závěru vystrašil brankáře Consigliho Artur Ioniţă, který mířil pod břevno!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele