27. kolo
04.04.2018 18:30 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Turín rozstřílel Crotone, hattrickem se blýskl Belotti

Crotone odjíždí z Turína poraženo a v síti brankáře Cordaze skončily čtyři branky. Většinu z nich si připsal na své konto útočník Andrea Belotti, který se trefil třikrát. Crotone skórovalo až v samém závěru a jeho výkon byl celkově žalostný.

Turín byl jasným favoritem v utkání s Crotone a hodlal dokázat, že si body i postup tabulkou zaslouží. I přes špatnou formu Crotone trenér Mazzarri nasadil osvědčené hráče, takže v základu nechyběli Ljajić, Falqué, Burdisso, De Silvestri nebo Belotti. Crotone spoléhalo na Cordaze, Rohdéna, Benaliho nebo Trottu.

Turín byl od prvních momentů jasně lepší a zejména spolupráce mezi bekem Ansaldim a Belottim fungovala na výbornou. Brankář Cordaz se spolu se svými obránci musel neustále cítit v nebezpečí a být ve střehu. Mnoho optimismu nevneslo do hry Crotone ani vynucené střídání zraněného Benaliho, kterého vystřídal mladíček Zanellato.

A právě v té době se Turín ujal vedení. Adem Ljalič zahrával rohový kop, na který si v hloučku hráčů naběhl Andrea Belotti a napodruhé už se nemýlil - 1:0 pro Býky. Ti nadále kralovali na hřišti a Crotone se vůbec nechytalo.

Ve dvacáté minutě se k míči navíc dostal Iago Falqué a proběhl s míčem přilepeným na kopačky až k vápnu. Tam se rozhodl vypálit a Cordaz neměl žádnou šanci zasáhnout! Deset minut před koncem první půle navíc Turínu vyšla další standardní situace, když se volný přímý kop snesl k útočníkovi Belottimu a ten uklidil pas od Ljajiće přesně k tyči - 3:0!

Crotone mohlo snížit v nastavení, ale Simyho hlavička skončila na břevnu! Po změně stran se mohl o snížení postarat také Trotta, ale ani jeho samostatnému úniku nebylo přáno. Belottiho další šance po nahrávce od agilního Ljajiće brankáře Cordaze nepřekvapila, ale přesto dostala opora mezi třemi tyčemi Crotone ještě jednu branku.

Rychlík Iago Falqué táhl zajímavou a rychlou akci do otevřené obrany, nahrál nahrávajícímu Belottimu a mladý italský střelec mířil přesně! Brankář Alex Cordaz byl znovu potupen a Belotti byl ve formě. Závěrečná branka od Faraoniho na 4:1 už z pohledu výsledku mnoho nezměnila.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele