11. kolo
29.10.2017 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Turín FC - Cagliari Calcio 2:1

Granata konečně zabrala a i když to v souboji s Cagliari neměla jednoduché, zvítězila 2:1. Hosté se totiž prosadili jako první, když se trefil Nicolo Barella. Domácí ještě do poločasu srovnali, trefil se Iago Falqué a vítěznou trefu zaznamenal Joel Obi.

Cagliari nesehrálo v Turíně špatnou partii, ale na body nakonec nedosáhlo. Začátek zápasu byl z obou stran vyrovnaný a jak už bylo řečeno, jako první se prosadili hosté. Ve 31. minutě Sardiňané utekli a rychlý kontr zakončil střelou k tyči Nicolo Barella. Turín se okamžitě snažil přepnout na rychlejší obrátky a skutečně se mu podařilo vyrovnat. Před koncem poločasu poslal Ansaldi střílenou přihrávku na zadní tyč, kde bez problému trefil odkrytou branku Iago Falqué.

Následně se hra opět vyrovnala a navrch neměl žádný z celků. Až po hodině hry začaly přicházet velké šance Turína, které vygradovaly vedoucím gólem. Belottiho ostrý centr Rafael vyrazil k Obimu a ten netrefil prázdnou branku. Nicméně dočkal se vzápětí, protože po dalším závaru se zjevil neobsazený před brankou a mohl uklízet balón do prázdné branky.

Na tahu bylo Cagliari, které se však vůbec nemohlo dostat do koncovky. Turín skvěle bránil a těsné vedení uhájil i během dlouhého šestiminutového nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele