36. kolo
06.05.2018 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SPAL 2013 - Benevento Calcio 2:0

V boji o záchranu si polepšil SPAL, který dvěma brankami sestřelil poslední Benevento. Celek z Ferrary je čtrnáctý, ale ve zbývajících dvou kolech se bude ještě muset ohánět. Do sítě Beneventa se postupně trefili Paloschi a z pokutového kopu Antenucci.

Hosté nezačali ve Ferraře vůbec špatně. Povedenou ránu Violy musel vyrážet Gomis a i později mělo několik nebezpečných závarů. Jenomže střelecky se neprosadilo, kdežto SPAL ano. Ve 25.minutě utekl hostující obraně Alberto Paloschi a Puggioniho dokázal jeho střelu vyrazit nad břevno, ale Paloschi se ještě dostal k dorážce do prázdné branky a SPAL vedl 1:0.

Paloschi mohl přidat další branku ve druhém poločase, ale jeho hlavičku z malého vápna zneškodnil Puggioni. Benevento už v tu dobu nebylo směrem dopředu vůbec nebezpečné. Osm minut před koncem zatáhl Sparandeo domácího Antenucciho a SPAL měl k dispozici pokutový kop. Sám postižený Marco Antenucci poslal Puggioniho na druhou stranu a zvýšil na 2:0.

Benevento nedokázalo ani korigovat, přestože v nastavení bylo alespoň tomuto blízko. Gomis předvedl u tyče pohotový reflex a svojí měrou přispěl k výhře svého týmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele