3. kolo
10.09.2017 12:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - SPAL 2013 2:0

Inter to se SPAL neměl jednoduché, nakonec však roli favorita potvrdil a zvítězil 2:0. Nerazzurri se však museli obávat o výsledek až do samotného závěru. Po třech kolech je tak parta Luciana Spallettiho nadále stoprocentní.

Favorit měl už v prvním poločase více ze hry. O první střelu se pokusil zpoza vápna Perišič, ale scházela mu větší přesnost. Obdobně si vedl i na druhé straně Paloschi, jenž byl dokonce ještě v lepším postavení. První klíčový moment zápasu přišel ve 22. minutě. Joao Mario se snažil proklouznout mezi dvěma obránci, avšak Vicari jej zastavil nedovoleně a sudí Gavilucci na základě rady videorozhodčího odpískal pokutový kop. SPAL vehementně protestoval, podle všeho Mario pád přifilmoval, ale sudí byl neoblomný. Mauro Icardi penaltu bezpečně proměnil a Inter vedl 1:0.

A Inter byl i nadále lepším týmem. Střelu Candrevy Gomis vyškrábl na rohový kop a podobně si vedl i po hlavičce D'Ambrosia.

Nerazzurri měli utkání pod kontrolou, nicméně vstřelit pojistku se jim dlouho nedařilo. SPAL vycítil šanci na vyrovnání a měl slibnou příležitost v 65. minutě, kterou zhatil odmávaný ofsajd. Inter se definitivně uklidnil až v 87. minutě, kdy D'Ambrosio načechral balón do vápna a Ivan Perišič ranou z voleje nedal Gomisovi šanci.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 Forza inter

Reagovat
patrikhm

Sory yako

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele