6. kolo
24.09.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Janov CFC 1:0

Inter měl namále, ale zápas s Janovem nakonec dokázal urvat brankou dvě minuty před koncem. Hrdinou zápasu byl Danilo D'Ambrosio, autor vítězné trefy. Grifové závěr utkání vůbec nezvládli a ještě přišli o vyloučené Omeongu s Taarabtem.

Janovu se v této sezoně vůbec nedaří, ale favorizovaný Inter nakonec dokázal pořádně potrápit. Hned na úvod se sluší říci, že šlo o utkání, ve kterém dominovali oba brankáři, tedy pokud museli zrovna zasahovat. V první velké šanci Interu to neplatilo, protože Perišič sice krásně zpracoval na prsa, ale volejí těsně přestřelil. Na druhé straně zase vůbec netrefil branku hlavičkují Pellegri.

K vidění byla spousta střeleckých pokusů. Krásnou střelu vytáhl Taarabt a Handanovič rovněž krásným zákrokem vyrazil. Parádní fotbalový okamžik. O tom, že poločas nakonec skutečně skončil 0:0, rozhodla i situace ze 45. minuty, ve které Brožovič orazítkoval tyčku!

Janov mohl domácí krátce po změně stran zaskočit rychlou brankou. Laxalt byl v prostoru úplně sám, ovšem přihrávku Omeongy poslal z první nad. Po rohovém kopu zase těsně netrefil Icardi a po něm i Éder. Pak přišly velké chvíle Perina, janovský brankář vytáhl střelu Brožoviče i dva pokusy ze střední vzdálenosti v podání Édera. A zahanbit se nenechal ani Handanovič, který pro změnu vychytal tutovku Omeongy.

Rozhodnutí přišlo až v 88. minutě, kdy Joao Mario rozehrál rohový kop a Danilo D'Ambrosio hlavou zajistil Interu hubené vítězství. Janovští závěr zápasu vůbec nezvládli a nakonec ještě přišli o dva vyloučené hráče. Nejprve Omeonga zastavil nedovoleně unikajícího Édera a nic jiného, než červenou kartu, nemohl vidět. O chvíli později uviděl za ostrý skluz červenou přemotivovaný Adel Taarabt. Janov se bez dvou hráčů na odpověď nezmohl a na Interu prohrál 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez setinky 1,3?? Hele book, proč tak moc? Nestačilo by 1,14 ?

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele