21. kolo
21.01.2018 15:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - FC Crotone 0:3

Hellas Verona dohrával v deseti a podlehl Crotone 0:3. Crotone se již díky výhře neocitá v sestupovém pásmu, neboť Spal "pouze" remizoval na půdě Udinese.

Po zisku tří bodů se Crotone ocitá na sedmnácté příčce italské nejvyšší soutěže s osmnácti body, na záda mu však dýchá se šestnácti body Spal a se třinácti body právě Hellas Verona, který ani po prohře v důležitém souboji neztrácí naději na udržení se mezi italskou elitou.

Crotone bylo v zápase mírným outsiderem, přesto šlo již ve třetí minutě do vedení, když se z volného přímého kopu přímo do odkryté části brány trefil Andrea Barberis. Ve 23. minutě došlo v pokutovém území hostů ke sporné situaci. Hostující Trotta totiž ve vlastním vápně zahrál rukou, zkušený rozhodčí Rocchi však ani po překontrolování videa penaltu nenařídil. Sporná situace hru uklidnila a až do konce poločasu si žádný z týmů větší šanci nevypracoval.

Do druhé půle již za domácí nenastoupil Thomas Heurtaux, jehož nahradil Giampaolo Pazzini. Ani střídání však Hellasu Verona příliš nepomohlo, v 54. minutě se totiž po Ricciho přihrávce ocitl sám před bránou hostující Stoian, který z první rány překonal brankáře Nícolase. V 61. minutě domácí Zuculini tvrdým skluzem bez snahy hrát míč složil Benaliho a sudí Rocchi mu v souladu s pravidly udělil červenou kartu.

V 67. minutě přidal poslední hřebík do rakve Hellasu Verona Federico Ricci, jenž střílel zpoza vápna ke vzdálenější tyči po přihrávce Adriana Stoiana. Posledních dvacet minut již Hellas Verona v deseti zvládl bez inkasovaného gólu, sám si však také žádnou šanci nevypracoval.

Šanci na nápravu nepovedeného výsledku má Hellas příští neděli, kdy se v rámci 22. kola Serie A představí na hřišti Fiorentiny. Crotone bude ve stejný den hostit v zápase dvou vyrovnaných týmů Cagliari.

Autor: Lukáš Hrneček / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele