31. kolo
08.04.2018 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hellas Verona - Cagliari Calcio 1:0

Hellas doma udolal Cagliari 1:0 a boj o udržení se v nejvyšší soutěži se pořádně zamotává. Pro veronský celek to bylo velmi důležité střetnutí, které nakonec mělo šťastný konec. Rozhodující trefu obstaral z pokutového kopu Romulo.

Domácí fotbalisté si tak udobřili nespokojené fanoušky, kteří museli v minulých třech kolech spolknout pořádně hořké pilulky.

Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný. Ve hře přeci jenom byly velmi důležité body a nikdo nechtěl udělat chybu, která by mohla soupeře nakopnout. Jenže přesně to se přihodilo hostům. Ve 36. minutě dost nešťastně zahrál ve vlastním vápně rukou Sau a sudí po shlédnutí videa nařídil pokutový kop. Romulo ho i s trochou štěstí proměnil a poslal Hellas do vedení. Cagliari si vytvořilo jedinou šanci prvního poločasu až těsně před koncem, ale s hlavičkou Pavolettiho neměl Nícolas vůbec žádné problémy.

Druhý poločas už byl na zajímavé situace bohatší. Hned z kraje Hellas vstřelil druhý gól, který ale pro odmávaný ofsajd neplatil. Na druhé straně měl Pavoletti další příležitost a mnohem větší, než ze závěru prvního dějství, branku ovšem netrefil.

Čas pro Cagliari rychle kvapil a hostující ofenzíva stále nemohla najít recept na obrannou hráz soupeře. Až v 84. minutě měl Nícolas plné ruce práce, aby zastavil balón na brankové čáře! Hellas nakonec přečkal i nastavený čas a nejtěsnější vedení uhájil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele