5. kolo
20.09.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - US Sassuolo 0:1

Překvapivý výsledek se urodil na Sardinii, kam zavítalo Sassuolo. Ne že by bylo Cagliari nějakým superfavoritem, ale rozhodně mělo lepší formu i předpoklady zvítězit. Výhru hostů zařídil starý známý Alessandro Matri, když proměnil až druhý pokutový kop.

Italský útočník prožil v Cagliari v sezonách 2007-2011 šťastné chvíle a víceméně si vystřílel pozdější angažmá v Juventusu. V současné době patří milánskému AC a v Sassuolu je na hostování.

Matri se místním fanouškům rozpomněl už v 10.minutě, kdy rychlou dorážkou z ofsajdu rozvlnil síť. Branka však kvůli jasným pravidlům nemohla platit. Další zářnou chvíli prožil vytáhlý útočník po půlhodině hry, kdy se nechal uvnitř šestnáctky faulovat Pavolettim a tím si vymodlil pokutový kop. V zápětí se ale proměnil ve smolaře, protože penaltu napálil jen do golmana Cragna. Sassuolo nesehrálo vůbec špatný poločas, ovšem góla nedalo a na změnu skóre si museli diváci počkat až do druhého dějství.

Cagliari si dlouho nemohlo vypracovat nějakou větší příležitost a brankář Consigli až na několik závarů nemusel nijak zasahovat. Po hodině hry si domácí ve vlastní šestnáctce opět počínali nedovoleně a po faulu na Duncana se kopala penalta číslo dvě. Alessandro Matri prokázal obrovské nervy a druhou penaltu už bezpečně poslal k tyči!

Domácí i přes nelichotivý výsledek byli směrem dopředu naprosto bezzubí. Celkem vypálili na Consigliho pouze dvakrát a s takovouto statistikou těžko můžete vyhrávat utkání. Na Sardinii se tedy zrodila senzace, Sassuolo tam vyhrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Požádal bych hráče z Cagliari o plný počet bodu z následujících 2 zápasu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vybliju se po druhé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele