3. kolo
10.09.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - FC Crotone 1:0

Cagliari se otřepalo z úvodních dvou porážek a připsalo si důležitou výhru nad soupeřem z Crotone. První tři body do ligové tabulky zařídil jedinou trefou Marco Sau. Pouze na lavičce zůstal český obránce Stefano Simić.

Nebyl to zrovna fotbal k popukání. Cagliar drželo častěji balón, ale o nějakých vyložených šancí dlouho nemohla být řeč. Ve 13. minutě zakončil hodně zbrkle slibnou akci Dessena a proti hlavičce Marca Sau musel rychle na zem Cordaz. Změny skóre se stadion San't Elia dočkal ve 33. minutě a stačila k tomu povedená kolmice Pedra a chladnokrevné zakončení útočníka Sau. Za další tři minuty sice zvýšil Joao Pedro, nicméně branka nebyla pro ofsajd správně uznána.

Crotone nebylo směrem dopředu vůbec nebezpečné, Cagliari povětšinou kontrolovalo balón, a i když nevstřelilo druhý gól, směřovalo za ziskem tří bodů. Až dvě minuty před koncem rozehrál nadějný přímý kop z ideální pozice Barberis a po jeho střele to v ochozech jen zahučelo. Byla to ale ojedinělá akce. Následné pětiminutové nastavení nic nepřineslo, takže Cagliari zvítězilo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele