35. kolo
29.04.2018 15:00 CET
3 : 3
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Benevento Calcio - Udinese Calcio 3:3

Udinese ani při premiéře nového trenéra Igora Tudora nezvítězilo, ovšem alespoň dokázalo přerušit sérii jedenácti porážek v řadě. Na půdě Beneventa se strhla šestigólová přestřelka, která skončila smírem a především pro Udine je to velké zklamání, neboť Benevento hrálo od 57. minuty bez vyloučeného Cataldiho.

Beneventu už formálně o nic nešlo, jeho osud je tak jako tak zpečetěn, proto zraky fanoušků a komentátorů byly upřeny na Udinese, kde se ujal kormidla Igor Tudor. Massimo Oddo byl po jedenácti porážkách v řadě odvolán a jeho nástupcem má za cíl zachránit Udinese a v prvé řadě přerušit onu nelichotivou sérii.

Udinese mělo podobně jako v předchozích zápasech dobrý start a brzy se ujalo vedení. Ve 13. minutě si naběhl na Baličův centr Silvan Widmer a hlavou zajistil Zebrám vedení! Benevento s odpovědí neotálelo a o deset minut později už to bylo 1:1. Rovněž hlavou se z malého vápna prosadil Nicolas Viola. V prvním poločase další branka nepadla, avšak po změně stran si to obě strany ještě bohatě vynahradily.

V 57. minutě postihla domácí nepříjemnost, protože po druhé žluté kartě se musel poroučet předčasně do sprch Cataldi. Naprosto zbytečné vyloučení znamenalo problémy. Jenomže Udinese toho nedokázalo využít a čtvrthodinu před koncem dokonce inkasovalo druhý gól. Pezzella ve vápně fauloval a nařízenou penaltu proměnil Massimo Coda!

Udinese na vedoucí trefu Beneventa zareagovalo naprosto úžasně a dvěma slepenými brankami opět strhlo vedení na svojí stranu. Nejprve vyslal Paul obloučkem Lasagnu, který překonal Brignoliho a hned po něm stejný můu opět zavěsil. Udinese rázem vedlo 3:2, ale ani to ještě nebyla konečná. V 90. minutě se ve vápně dostal k balónu Bacary Sagna a zničehonic srovnal na konečných 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele