19. kolo
08.01.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo s Turínem bez branek

Sassulo se chtělo kázat a posbírat po novém roce další body do boje o záchranu. Mělo ale těžkého soupeře, protože do Sassuola dnes odpoledne zavítalo turínské FC i se všemi hvězdami. Diváci se sice nenudili, leč branek se nedočkali ani v jednom z obou poločasů.

Turín spoléhá na Andreu Belottiho, ale touží ukázat, že umí i bez něj. Že i ostatní hráči umí táhnout za jeden provaz a přinést Turínu body. Hosté byli favority, protože domácímu Sassuolu se poslední dobou nedaří. V domácím dresu se představili hráči jako Lirola, Letschert, Acerbi, Consigli, Ricci s Defrelem nebo nová akvizice z Pescary Alberto Aquilani. Hosté vsadili na obvyklou sestavu, v níž mají své místo Belotti, Ljajić, Barreca, Benassi nebo Obi.

Jako první se do šance dostali hosté a vůbec to nevypadalo špatně, když z pravé strany odcentroval do ohně Marco Benassi a na penaltě hlavičkoval Joel Obi nad branku! V 9. mnutě zakončil pohotovou akci Sassuola mladík Federico Ricci střelou těsně vedle. Dva pokusy mladého záložníka Sensiho neznamenaly úspěch ani vzruch před brankou Angličana Harta, stejně jako akce mladého beka Liroly.

První půle skončila bez šancí, třeba se postupem času zastřelovali hráči jako Ricci s Defrelem na jedné straně nebo Belotti, Obi a Benassi na straně druhé. Spíš jsme se dočkali mnoha nepřesností, které komplikovaly plynulý průběh dnešního utkání. Pár minut před koncem prvé půle po přihrávce z pravé strany střílel Marco Benassi na hranici vápna, jenže celá akce skončila ofsajdem.

Andrea Belotti nepůsobil příliš přítomně a jeho zakončení z konce první půle bylo sice akrobatické a zajímavé, ale nepřesné a tudíž k ničemu. Matteo Politano měl po změně stran dost místa na levé straně, nakonec přihrál Antoninu Ragusovi. Jenže nikdo z hráčů Sassuola necentroval do vápna přesně. Dvacet minut před koncem utkání nakoukl do hry Juan Manuel Iturbe, který se snaží v Turíně znovu nastartovat svou kariéru.

Jenže ani on se nezapojoval do akcí týmu tak často. Spíše se hra odehrávala ve středovém kruhu a jeho okolí, protože záložní řady obou soupeřů fungovaly výtečně. Dvacet minut před koncem utkání se jedné kýžené situaci dočkali i domácí fandové, kterým se před zraky objevil konečně naplno uzdravený útočník Domenico Berardi. Mladý Ital dříve táhl ofenzívu Sassuola, ale dlouhodobě byl zraněn a hra jeho týmu šla dolů.

O pořádnou akci, která by prověřila brankáře Joa Harta, se pokoušel zkušený útočník Antonino Ragusa, který je příjemným překvapením v dresu Neroverdi. Pár minut před koncem ale pálil hodně mimo. Největší šanci si domácí Sassuolo schovalo až do závěru. Kdyby ji proměnilo, Turín by byl bez šance. Domenico Berardi poslal svůj ukázkový pas na Tima Letscherta, který ale pálil z bezprostřední blíkosti do břevna!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele