20. kolo
15.01.2017 15:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

US Sassuolo - Città di Palermo 4:1

V boji o záchranu si výrazně pomohlo Sassuolo, které doma deklasovalo Palermo 4:1. Byl to jednoznačný průběh, Palermo sice vedlo, ale Neroverdi odpověděli čtyřmi zásahy.

Palermo si touto porážkou výrazně komplikuje cestu za záchranou, neboť na sedmnácté Empoli už ztrácí osm bodů. Tentokrát na Cittá del Tricolore nepředvedlo vůbec dobrý výkon, přestože brzy překvapivě vedlo. Nestorovski odvedl pořádný kus práce, aby následně prostrčil balón na rozeběhnutého Quaisona, jenž odstartoval radost hostujících fanoušků. Ne však na dlouho. Za šest minut klapla spolupráce uzdraveného Berardiho s Matrim a druhý jmenovaný nekompromisní střelou pod břevno srovnal na 1:1.

Nestorovski sice mohl hostům vrátit vedení, ale hlavičkoval vedle a pak už se to začalo u Sicilanů sypat. Další Berardiho přesná přihrávka vysunula Antonia Ragusu a Sassuolo otočilo na 2:1. I další útočné akce domácích následovaly, ale ke změně skóre došlo zase až ve druhém poločase.

V 66. minutě si zopakoval postup na Posavece Ragusa, jenže tentokrát neuspěl, naštěstí pro Neroverdi přispěchal s pohotovou dorážkou Alessandro Matri. Domácí svému soupeři zasadili definitivní KO sedm minut před koncem, kdy přesnou placírkou rozvlnil síť Matteo Politano. Sassuolo tak doma zvládlo záchranářský souboj a na Palermo už má luxusní jedenáctibodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele