13. kolo
19.11.2016 18:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - SSC Neapol 1:2

Neapol zvládla roli favorita a na půdě Udinese zvítězila 2:1. Zebry tak připravila o čtyřzápasovou sérii bez porážky. Branky na modernizovaném Stadio Friuli začaly padat až po změně stran. Na Insigneho dva zásahy zareagoval pouze jedinou trefou Perica.

Ani druhé sobotní utkání italské Serie A mezi Udinese a Neapolí nenabídlo zrovna krásnou podívanou. Neapol sice měla snahu tlačit se dopředu, ale domácí dobře zhušťovali střed hřiště a veškeré tvoření Azzurri rozbíjeli. V prvním poločase si ani jedno mužstvo nevytvořilo takovou příležitost, která by ohrozila jednoho z brankářů, natož znamenala změnu bezbrankového stavu.

Druhý poločas v tomto ohledu přinesl změnu. Neapol vlétla do druhé části zápasu jako uragán a velmi brzy si vytvořila dvougólový náskok. Callejón ve vápně přesně našel Lorenza Insigneho, jenž z první překonal brankáře Karnezise! Za dalších deset minut předvedli hosté totožnou akci, na jejímž konci byl znovu Insigne. Dvoubrankové vedení Parthenopei ale dlouho nevydrželo. Kumsův rohový kop poslal na místo určení Stipe Perica a bylo to zase jen o jednu branku. Zebry ale více vytěžit nedokázaly. Další šanci si vytvořil Mertens a jen díky skvělému zákroku Karnezise se skóre neměnilo.

Závěr utkání si Parthenopi zkušeně hlídali a domácím nepomohl ani čtyřminutový nastavený čas. Po něm sudí Banti ukončil zápas a z vítězství se mohla radovat Neapol.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele