7. kolo
01.10.2016 20:45 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - SS Lazio 0:3

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Udinese a Laziem. Hosté zvítězili v Dacia Aréně 3:0, když se po hodině hry postupně prosadili Ciro Immobile a Baldé Keita. Prvně jmenovaný se mezi střelce zapsal hned dvakrát.

Nutno dodat, že Lazio zvítězilo naprosto zaslouženě. Hosty přehrálo snad ve všech činnostech. Už v úvodu dějství měli Biancocelesti častěji míč na svých kopačkách a jejich šance postupně přibývali. Keitova rána skončila těsně vedle tyče a ve 28.minutě padl první gól utkání. Přetažený centr vrátil Milinkovič-Savič na vápno do místo, kde stál Ciro Immobile a jeho hlavička už skončila za zády řeckého brankáře Karnezise. Domácí dlouho nemohli hostující branku ohrozit, povedlo se to až po ráně De Pauly, Strakosha však zasahovat nemusel, neboť střela šla vedle tyče.

Zebry chtěly ve druhém dějství výrazně přidat a co nejrychleji srovnat stav utkání. Stal se ale přesný opak. V 54.minutě předvedli Biancocelesti rychlou akci, Felipe Anderson vysunul Baldého Keitu, který si poradil s povyběhnutým Karnezisem a zvýšil pro Lazio na 2:0.Za dalších sedm minut udeřil do nezformované obrany Udine znovu Ciro Immobile a tím bylo prakticky po zápase.

Domácím nebylo přáno ani snížení. Po hlavičce Pericy dobře zasáhl Strakosha. To byla vůbec největší šance domácího celku, která však přišla pozdě. V 77.minutě orazítkoval tyč Lombardi, takže skóre mohlo být s pohledu Zeber ještě horší. Lazio ale už další branku nepřidalo, přesto si veze celkem jasné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele