12. kolo
05.11.2016 18:00 CET
5 : 1
(3:1)

Reportáž

Turín FC - Cagliari Calcio 5:1

Fotbalisté Turína si vůbec nedělali starosti a Cagliari vyprovodili zpět na Sardinii pětigólovým debaklem. Dvakrát se prosadil Belotti, po jedné brance zaznamenali Ljajič, Benassi a Baselli. Čestný úspěch hostů, kteří hráli od 58. minuty bez vyloučeného Desseny, zařídil Melchiorri.

Cagliari nebylo na severu Itálie bez šance, před tímto zápasem se mohlo chlubit zajímavou formou, jenže veškeré naděje na bodový zisk utrpěly vážné trhliny v samotném úvodu dějství. Už ve třetí minutě spustil gólostroj Andrea Belotti, který se dostal za obranu a nadvakrát překonal Storariho. Jen o pár minut později si navedl balón do středu Ljajič a s pomocí teče překonal Storariho podruhé. Sardiňané následně hru vyrovnali, ale sami nebyli schopni jakkoliv branku Joa Harta ohrozit. Ve 38. minutě navíc přišla další branka domácích, Marco Benassi předvedl další krásnou ránu a Storari se natahoval marně. Od katastrofální půle nakonec hosty zachránil rychlý gól hlavičkujícího Federica Melchiorriho. Turín ovládl první poločas 3:1, aby v tom druhém přidal další góly.

V 52. minutě už to bylo 4:1 pro domácí. Granata předvedla pohlednou akci a Defenzíva Cagliari se proměnila v tréninkové kužely. Obrana nechala Storariho zcela na holičkách a Daniele Baselli dostal balón do sítě. Aby toho nebylo málo, tak v 58. minutě fauloval ve vlastním vápně Dessena a sudí nejenže odpískal pokutový kop, ale zkušeného záložníka hostů vyloučil. Andrea Belotti svojí druhou brankou v utkání zvýšil už na 5:1 a Sardiňany ještě čekaly krušné časy. Paradoxně ale tlak domácích ustal. Granata další branku už nepřidala a nakonec zvítězila "jen" 5:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele