23. kolo
05.02.2017 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Inter Milán 1:0

Derby d'italia skončilo lépe pro Juventus, který vyhrál jedinou brankou Juana Cuadrada 1:0. Na Juventus stadium se odehrál vyrovnaný duel, Inter měl své příležitosti ale Buffon zůstal nepřekonán.

Stará dáma si tak upevnila vedení v čele Serie A, naopak Inter po delší době pod Pioliho vedením prohrál, nadále ale zůstává v kontaktu s Ligou mistrů.

Domácí začali lépe a Handanovič musel zasahovat už ve 3.minutě proti nůžkám Khediry. O pár minut později pohotově střílel Dybala a Inter zachránilo břevno. Osmělil se i Inter, z dobré pozice to zkoušeli Gagliardini a krátce po něm i Joao Mario. Ve 37.minutě měl Inter další velkou šanci, ale D'Ambrosio zblízka hlavičkoval jen do Buffona. Juventus znovu zahrozil až těsně před koncem poločasu a Interu opět muselo pomoci břevno, tentokrát po přímáku Miralema Pjaniče. Diváci na Juventus stadium se dočkali veducí branky ve 45.minutě a vstřelili jí domácí borci. Juan Cuadrado se dostal za hranicí šestnáctky k odraženému balónu a parádní ranou nedal Handanovičovi šanci!

První poločas nabídl vyrovnanou partii, Juventus sice vedl ale Inter rozhodně nebyl bez šance. Také do druhého poločasu vstoupil aktivněji Juventus, Higuaín posunul balón na rozeběhnutého Pjaniče a Handanovič musel rychle na zem. Inter ale rychle srovnal tempo a diváci museli na další zajímavý okamžik čekat poměrně dlouho. Až do závěrečné desetiminutovky, kdy se Inter tlačil dopředu a Juventusu se naskýtaly rychlé kontry. Po jednom z nich zakončoval Mandžukič a Handanovič parádním zákrokem udržel naděje Nerazzurri na bodový zisk.

Inter měl ale málo času, v nastavení se ještě tlačil dopředu, do pokutového území Staré dámy přiběhl i golman Handanovič, ale k žádné vážnější příležitosti nedošlo. Naopak ve čtvrté minutě nastavení uviděl červenou kartu Ivan Perišič a to znamenalo pro Inter konec nadějí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Za jedna.

Reagovat
Eldarion

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Forza Inter!! Juve merda!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Hardwell

1:2

Reagovat
Coniglio

Juve vyhra 1. polcas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele