20. kolo
14.01.2017 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Crotone - Bologna FC 0:1

Crotone svojí chudou bodovou sbírku prozatím nerozšířilo. Jedinou branku v zápase totiž vstřelila Boloňa, čímž se zároveň přiblížila záchraně. Hrdinou zápasu byl Blerim Džemaili.

Zápas začal z obou stran opatrně a první významnější šance přišla až skoro po odehrané půlhodině, kdy z vápna střílel Trotta, avšak pouze do míst, kde stál připravený Mirante. O chvíli později bylo před Mirantem opět živo a dokonce se slavila vstřelená branka. Správně však nebyla uznána, neboť šlo o ofsajd. Boloňa toho v prvním poločase moc nepředvedla a navíc musela rovnou dvakrát sáhnout ke střídání. Poprvé se z hrací plochy poroučel Torosidis, za kterého naskočil Krafth, a tři minuty před koncem poločasu nahradil Castaldella Oikonomou.

Druhý poločas začal přeci jenom poněkud živěji a v 51. minutě padla jediná branka zápasu. Blerim Džemaili se odhodlal ke střeleckému pokusu a udělal dobře. Cordaz na jeho přízemní střelu nedosáhl a Boloňa vedla 1:0. Crotone mělo o pět minut později obrovskou šanci vyrovnat, pohlednou akci zakončoval uvnitř šestnáctky Rohdén a výtečný zákrok předvedl Mirante. Bohužel tempo zápasu postupem času čím dál více upadalo. Bylo to dáno průběžným výsledkem a jasně defenzivní taktikou Boloni. Donadoniho svěřenci nováčka soutěže k ničem nepustili a domů si odvážejí důležité vítězství. Situace Crotone tak nadále zůstává kritická.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele