6. kolo
26.09.2016 19:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

FC Crotone - Atalanta Bergamo 1:3

Na posledním místě tabulky zůstává stále Crotone. Nováček ligy kvůli zpackanému prvnímu poločasu nakonec prohrál s Atalantou Bergamo 1:3. Bergamaschi nastříleli všechny branky v průběhu poločasu. Ve druhém dějství sice přišli o vyloučeného Francka Kessiého, ale Crotone už stihlo jen korigovat.

Crotone mělo opravdu katastrofální začátek. Cordaz ještě v první šanci dokázal zlikvidovat Gómezův pokus z malého vápna, ale vzápětí už lovil míč ze sítě. Andrea Petanga se zbavil bránícího protihráče a měl spoustu času si rozmyslet, co s balónem udělá. Zvolil samostatné zakončení a udělal dobře, Cordaz proti jeho střele neměl nárok a Atalanta vedla 1:0. Po půlhodině hry měly oba celky po jedné obrovské příležitosti. Ta první Atalanty skončila na tyčce a tu druhou poslal Trotta těsně vedle.

Ve 40. minutě už vedli hosté 2:0. Na centrovaný balón si na malém vápně vyskočil Jasmin Kurtič a Cordaz byl bez šance. Ze strany Bergamaschi to ještě nebylo vše. V první minutě nastavení předvedl vynikající akci Alejandro Gómez, který popotáhl balón a pak dobře umístěnou a razantní střelou potřetí překonal Cordaze.

Atalanta měla jasně nakročeno k výhře, ale v 63. minutě si utkání zbytečně zkomplikovala. Franck Kessié předvedl hloupý šlapák a sudí mu udělil červenou kartu. Zhruba půlhodinovou početní převahu dokázalo Crotone zužitkovat jen jednou. V závěru obrana hostů nedokázala odvrátit nebezpečný centr, ten naopak ještě přizvedla na volného Simeona Tochukwu Nwankwa a výsledek dostal konečnou podobu 1:3 z pohledu domácích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele