29. kolo
19.03.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Crotone - ACF Fiorentina 0:0

Fiorentina se s Crotone znovu trápila, ale tentokrát dokázala zvítězit. Jedinou brankou se o to postaral tradiční kanonýr Nikola Kalinić.

Fiorentina měla více ze hry, ale i Cagliari dokázalo být nebezpečné. Hlavičkující Falcinelli byl blízko prvnímu zásahu, jenomže pálil těsně mimo.

Na druhé straně Kalinič po Iličičově pobídce změnil směr balónu a Cordaz musel vytasit skvělý zákrok. Po půlhodině hry zachránila domácí tyčka a to po střele Iličiče. Fiorentina byla čím dál nebezpečnější, ve 32. minutě se ocitl v šanci úplně osamocený Kalinič, ale tentokrát nedal. Dvojice Iličič-Kalinič dělala domácím velké problémy, nicméně branku se zatím vstřelit nepodařilo. Cagliari se znovu připomnělo až ve druhém poločase. V 62. minutě odcentroval Stoian a Diego Falcinelli orazítkoval tyč! Na druhé straně zase donutil k zákroku Cordaze Tello.

Domácí se sice spíše bránili, ale také dokázali být velice nebezpeční. Zejména Trotta měl na kopačce první gól, a kdyby ho dal, dost možná mohlo dopadnout utkání zcela jinak. Pak už zase řádil Cordaz, po Kaliničově koncovce zachránil balón na brankové čáře dalším perfektním zákrokem.

Šance si Fiorentina tvořila až do závěrečného hvizdu. Crotone byl blízko cenné remíze, ale bezbrankový výsledek neudrželo. V 90. minutě střídající Saponara vyslal obloučkem do jasné šance Nikolu Kaliniće a ten znovu potvrdil roli skvělého kanonýra.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele