28. kolo
12.03.2017 15:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Jankto řádil jako černá ruka, zařídil všechny góly Udine

Pescara tentokrát doma fanoušky nepotěšila a to zejména díky Jakubu Janktovi, ten měl totiž prsty ve všech brankách Zeber. Jednu vstřelil sám a dvě připravil svým spoluhráčům. Delfíni stačili výsledek pouze zkorigovat.

Nepříjemnosti pro Pescaru vyvstaly už v úvodu, kdy musel pro zranění odstoupit stoper Stendardo. Brzký zásah do obranné čtveřice měl nakonec pro domácí negativní důsledky. Ve 21. minutě odcentroval do vápna Jankto a Duván Zapata poslal Udinese do vedení!

Mimo brankový okamžik však první poločas nic zajímavého nepřinesl. Zebry měly mírnější územní převahu, nicméně žádné velké šance si nevytvářely.

Kouč Zdeněk Zeman si hned na začátku druhého poločasu "vyplácal" i druhé střídání a na hrací plochu poslal velezkušeného Sulleyho Muntariho. To však v 52. minutě nezabránilo Jakubu Janktovi, aby uvnitř šestnáctky zamířil a střelou k tyči zvýšil na 2:0. A za další tři minuty to vypadalo s Delfíny ještě hůře. Jankto adresoval další přesnou přihrávku a na malém vápně dal na 3:0 Cyril Théréau. Po hodině hry tak bylo v podstatě hotovo.

Další vývoj zápasu nebyl nikterak zajímavý. Udine kontrolovalo hru a domácí do ničeho nepouštělo. Až v 83.minutě chybovalo v rozehrávce, čehož využil Sulley Muntari a někdejší hráč obou milánských velkoklubů snížil na 1:3. Více ale Pescara nestihla a po další porážce zůstává nadále pevně přikována na dně tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele