17. kolo
18.12.2016 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Delfino Pescara - Bologna FC 0:3

Čekání na první ligovou výhru se protahuje. Pescara ani tentokrát nezískala tři body a s Boloňou prohrála jasně 0:3. Také zde byla k vidění česká stopa, to když Ladislav Krejčí pečetil výsledek z pokutového kopu. Ještě před ním skórovali Masina a Džemaili. Utkání hodně ovlivnila brzká červená karta, kterou obdržel domácí Verre.

Znovu se tak bude propírat osud Massima Odda, pod jehož vedením se Delfínům vůbec nedaří. Dnes ale rozhodlo brzké vyloučení, byť tedy Boloňa šla do vedení už v 7. minutě. Federico Viviani poslal do šestnáctky přesný centr a Masina ho hlavou uklidil do sítě. Za dalších devět minut předvedl Valerio Verre ostrý skluz na Mouniera a sudí ho bez váhání vyloučil! To už byla pro Pescaru hodně nepříjemná situace a naopak Boloňu to posadilo do pomyslného sedla. Golman Bizzarri dělal co mohl, skvělý zákrok si připsal po Masinově střele, ale ještě do konce poločasu podruhé inkasoval. Blerim Džemaili předvedl prapodivný kop, jakýsi oblouček, kterým přehodil Bizzarriho - 2:0 pro Boloňu.

Pescara se sice s nastálou situací prala statečně, ale bylo jasné, že na body nedosáhne. Zhruba po hodině hry byl faulován v pokutovém území Džemaili a sudí nařídil pokutový kop. Ladislav Krejčí si vůbec nedělal starosti, penaltu bezpečně proměnil a pečetil výsledek na konečných 3:0. Do konce zápasu sice ještě zbývala půlhodina, ale další branka nepadla, byť Krejčí k ní byl velmi blízko.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele