10. kolo
26.10.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Atalanta Bergamo 0:1

Už na šesté místo tabulky poskočila ve výborné formě hrající Atalanta. Bergamasci dokázali zvítězit na půdě Pescary nejtěsnějším rozdílem, když jedinou branku zaznamenal po hodině hry Caldara.

Atalanta tak navázala na skvělý výkon proti Interu Milán a potvrdila, že poslední výsledky nejsou jen dílem náhody.

Na Stadio Adriatico se ale nehrál nikterak ofenzivní fotbal a šancí bylo po málo. Po jedné z nich hlavičkoval vedle Zukanović. Utkání bylo dokonce na malou chvíli přerušeno kvůli zemětřesení, ale nic vážného se naštěstí nestalo. Největší šanci prvního poločasu měla na svědomí Atalanta, po Kessiého centru se dostal k hlavičce Paloschi a domácí zachránilo břevno!

Hned z kraje druhého poločasu se mohli dostat domácí do vedení. Manaj byl v dobré pozici, jenomže netrefil přesně branku. Klíčový okamžik nastal přesně po hodině hry. Šanci Contiho ještě dokázala obrana Delfínů v čele s brankářem Bizzarrim zneškodnit, ale z následného rohového kopu už udeřilo. Freulerův přesný centr přístál na hlavě Matii Caldery a radost hostujících fanoušků mohla propuknout.

Pescara se samozřejmě ještě nevzdávala. Caprari si po souboji s Caldarou hodlal vymodlit pokutový kop, ale u sudího se to nepotkalo s pochopením. Domácí nepochodili ani dvě minuty před koncem, kdy se po kontaktu s Dramém skácel k zemi Simone Pepe. Delfínům nakonec nepomohl ani nastavený čas a s Atalantou domácí prohráli 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele