23. kolo
05.02.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Udinese Calcio 0:0

Bezbrankovou nudu nabídlo utkání mezi Chievem a Udinese. Za celý zápas byla zaznamenána jen jedna střela na branku a tak nejzajímavějším okamžikem byla červená karta pro domácího Cesara. Udine ale krátkou početní převahu využít nedokázalo.

Chievo si v minulém týdnu vyšláplo na Lazio, ale na výhru z Olympijského stadionu navázat nedokázalo. Totéž můžeme prohlásit i o Udine, které před týdnem slavilo vítězství nad AC Milán. Vzájemný duel branku nenabídl a celkově se nesehrál zrovna pohledný zápas. První poločas nabídl jedinou výraznější příležitost, o kterou se postaral Jakub Jankto. V 31.minutě se dostal z druhé vlny ke střele, ovšem ta mu příliš nesedla. Co se týče ofenzívy, tak týmům se nedá upřít snaha, byl to zkrátka zápas ve kterém excelovaly obrany.

Ani ve druhém poločase se toho moc nezměnilo. Až v 84.minutě zaznamenaly statistiky vůbec první střelu mezi tři tyče, postaral se o ní hlavičkující Adnan. To už také bylo v době, kdy Zebry hrály o jednoho muže v poli více. Slovinec Cesar totiž uviděl za faul druhou žlutou a musel se poroučet ze hřiště. Zhruba desetiminutovou převahu Udine nevyužilo, avšak z Verony neodjíždí s prázdnou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele