21. kolo
21.01.2017 18:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - ACF Fiorentina 0:3

Fiorentina si poradila bez větších problémů s Chievem Verona a vyloupila jej třemi góly. O ty se postarali Tello, Babacar a mladík Chiesa, který korunoval dobrý výkon závěrečnou trefou.

Fialky byly od prvních minut mnohem lepším týmem a jejich nasazení se jim vyplácelo. Získávaly míč poměrně snadno, Chievo se naopak příliš nechytalo. V jeho hře jsme mohli vidět nejednu nepřesnost a jak bývá v poslední době zvykem, anonym obrana nepůsobila příliš jistě. Jako první se pokoušel prosadit Riccardo Meggiorini, jehož střela ale nakonec nebyla tak nebezpečná.

Po patnácti minutách už jsme se dočkali první branky utkání. Chievo chyboval v rozehrávce, čehož využil Cristian Tello. Rychlý technik se po krasné individuální akci prosadil i přes dva obránce a prostřelil zkušeného domácího brankáře Stefana Sorrentina!

Viola vedla a hrála mnohem lépe, na což se domácí Chievo jen těžko chytalo. Hodně nebezpečným mužem v dresu Violy byl podle očekávání Federico Bernardeschi, který dělal obráncům Chieva velké potíže. Jeho individuální průnik po 25 minutách ale nakonec mířil mimo. Pokud se někdo z domácích dostal do zakončení, byl to hodně často Riccardo Meggiorini. Jeho střely však nebyly pro soupeřovu bránu nijak nebezpečné.

A v prvním poločase mu příliš nepomohl ani kolega Sergio Pellissier, který se rovněž spíše zastřeloval. Po změně stran se dvakrát ukázal brankář Stefano Sorrentino, který dvakrát lapil střely Khoumy Babacara. Kapituloval v souboji s mladým útočníkem až o chvíli později, kdy byla nařízena penalta. A protože ji Babacar s přehledem proměnil, tak Viola vedla o dvě branky.

Ani Chievo se ale nevzdalo a zkušený Riccardo Meggiorini se dvakrát pokoušel prosadit proti rumunskému brankáři Violy. Tatarusanu si ale proti jeho pokusům věděl rady. Zdálo se, že stav utkání už zůstane stejný a neměnný. Jenže to nepřipustil mladík Federico Chiesa, který zakončil pohotovou akci do otevřené obrany Chieva krásnou ranou - 3:0 pro Fiorentinu! O bodech bylo rozhodnuto, Verona dnes neměla štěstí.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele