29. kolo
19.03.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - SS Lazio 0:0

Lazio na Sardinii ztratilo dva body a boj o evropské poháry se zase o něco více zamotává. Na stadionu San'Elia se nehrála příliš pohledná podívaná a utkání nakonec divákům žádnou branku nepřineslo.

Už první poločas byl vyloženě nezáživný. Mírně aktivnější bylo Lazio, ale spíše v držení balónu, protože si žádnou větší příležitost nevypracovalo. Cagliari muselo už v 9. minutě sáhnout k prvnímu střídání, zranil se totiž zkušený Dessena, kterého nahradil Paolo Faragó.

Na zajímavé okamžiky si museli diváci počkat až do druhého poločasu, přesněji do 60. minuty, kdy měl možnost otevřít skóre Felipe Anderson. Útočník Biancocelesti střílel na hranici pokutového území z voleje, Rafael ale pokus bez problému kryl. Na druhé straně se dostal do první šance až v 82. minutě Simone Padoin. Už uvnitř šestnáctky měl spoustu času na zakončení, jenomže Padoin v klíčový moment netrefil branku.

Bohužel to bylo v zápase vše, co stálo za zmínku. Bezbranková remíza je především pro Lazio velkou ztrátou. Jeho cíl dostat se do Ligy mistrů se tím pádem zase o něco vzdálil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele