1. kolo
21.08.2016 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - FC Crotone 1:0

Boloňa nakonec v domácím prostředí udolala Crotone 1:0, ale klidně mohla vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Zejména v prvním poločase měla nehoráznou smůlu a například Ladislavu Krejčímu nebyla uznána regulérní branka. Autorem rozdílové trefy se nakonec stal Mattia Destro.

Ladislav Krejčí se sice střelecky neprosadil, nicméně před domácími příznivci neodehrál špatné utkání a zejména v úvodu zápasu byl pořádně vidět. Už v 8.minutě se totiž dostal do stoprocentní šance, jenomže místo odkryté branky trefil jen tyč. Následně Boloňa dvakrát skórovala, ale pokaždé jí byl máván ofsajd. V prvním případě Destra se tak skutečně jednalo, v tom druhém šlo však o chybné rozhodnutí a Ladislav Krejčí se měl zapsat mezi střelce. Ve 36.minutě si domácí tým vybral znovu obrovskou dávku smůly, když Saphir Taider orazítkoval tyč!

Boloňa svojí převahu v prvním poločase nevyužila a dlouho se také nemohla prosadit v tom druhém. Čtvrthodiny před koncem poslal balón z dobré pozice nad Destro a už to vypadalo, že branka na stadionu Renata Dall'Ara prostě nepadne. Vše se zlomilo až v 86.minutě poté, co získal míč po špatné rozehrávce Džemaili a naservíroval ho do úniku Destrovi, který celou akci neomylně zakončil střelou k tyči.

Crotone za celý zápas branku domácích neohrozilo a ani v závěru se žádný nápor nekonal.Domácí tak nakonec zvítězili 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 Krejčí, Krejčí, Krejčí

Reagovat
Beči

Krejčí zahrál dobrý zápas, zejména první poločas, škoda toho neuznaného góla. Ale když bude hrát takhle i nadále, rozhodně bude patři do základu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele