36. kolo
14.05.2017 15:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Dva góly Destra potopily Pescaru

Delfíni se i dnes bili statečně, leč na domácí Boloňu to zkrátka nestačilo. Z velké části o tom rozhodly dva zásahy Mattiy Destra, který utkání střelecky načal a nakonec také dokončil. Snížení, o které se postaral Jean-Christophe Bahebeck, už Pescaře nepomohlo.

Pescaře už v podstatě o nic nejde a "vesele" se může připravovat na další ročník v Serii B. Boloňu podobné starosti netrápí, ale ani její sezona se rozhodně nevyvíjí podle ideálních představ fanoušků. To samé se dá říct o jednotlivcích v jejím kádru. Jmenovitě nesplňuje své sny například útočník Mattia Destro. Ten se ale rozhodl, že mu vyjde alespoň konec sezony.

Dnes na tom začal pracovat velmi brzo. V osmé minutě se k míči dostal Di Francesco a poslal rychlý centr do vápna. Tam si nejvýš vyskočil Mattia Destro a dal svou desátou branku v sezoně! Bologna vedla o gól a Pescara byla pozadu s tempem i výsledkem.

Pescara se ale nevzdala a místo toho se snažila využít menší počet šancí, které jí Bologna dovolila. Jako například standardní situaci ve 24. minutě, po níž se k míči dostal Alexandru Mitriţă. Mladý Rumun posunul míč na Jeana-Christopha Bahebecka, který z první propálil vše před sebou a uklidil míč na přední tyč - 1:1.

Bologna ale dnes byla favoritem a hodlala to dokázat na hřišti. Simone Verdi se dostal po půl hodině hry k zakončení a podařilo se mu hodně protáhnout brankáře Fiorilla. Kráce před koncem první půle se pak zastřeloval nechtěným centrem opět Verdi, který asi původně hledal někoho ze spoluhráčů.

Do druhé půle vešla úplně jiná Bologna. Nápaditá, aktivní a přesná. Po patičce Krejčího se k ráně dostal Torosidis, s jehož střelou si obrana Pescary ještě poradila. Na další pokus mladíka Federica Di Francesca už ale nestačila a Bologna opět vedla o gól!

Tentokrát už si nechtěla vedení nechat vzít. Měla ale namále, protože po hodině hry se hned třikrát dostal k balonu mladý útočník Delfínů Gianluca Caprari a brankář Antonio Mirante musel ukázat své schopnosti. Pak se utkání opět uklidnilo a branky jsme se dočkali až v samém závěru. V nastavení dostal nabíhající Mattia Destro ideální přihrávku od Okwonkwa a trefil se přesně - 3:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele