10. kolo
26.10.2016 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - FC Crotone 1:1

Fiorentina doma v extrémních podmínkách pouze remizovala s Crotone 1:1 a po právu může být hrubě nespokojena. Je nasnadě, jestli se utkání mělo, nebo nemělo hrát. Podmínky každopádně byly pro oba celky stejné. Utkání se pro hustý déšť na čas přerušilo ale nakonec dohrálo.

Jednoznačným favoritem tohoto zápasu byla Fiorentina, vždyť hosté dosud nasbírali jeden bod a jsou beznadějně poslední. Jenomže v tomto klání jim hrálo do karet počasí. Technicky zdatná Fiorentina nemohla na evidentně podmáčeném trávníku kombinovat dle svých představ ale sudí se rozhodl utkání zahájit a následně odehrát.

Ve 13.minutě měl první dobrou příležitost zápasu Tello a jeho nepříjemný pokus musel na špatném terénu nadvakrát likvidovat Cordaz. Krátce na to sudí přerušil hru a poslal oba celky do šaten a důvod? Světe div se, špatný terén a hustý déšť. Sudi Gavillucci po několikaminutové pauze poslal oba celky na hřiště a mohlo se pokračovat, byť podmínky byly pořád stejné. Pro Fiorentinu to neznamenalo nic dobrého, zvláště když ve 24.minutě hosté senzačně vedli. Tatarusanovi vyklouzl balón z náruče přímo na kopačku Diega Falcinelliho!

Pro Crotone to byla velká šance, jak v tomto zápase získat tolik potřebné body. Fiorentina pochopitelně převzala iniciativu, ale před šestnáctkou, natož uvnitř, se prosazovala jen velmi obtížně. Platilo to i ve druhém poločase. Iličič z volného přímého kopu zamířil jen do Cordaze, jemuž také míč vyklouzl, ale před dorážejícím Babacarem odkopl Ferrari. Tlak Violy se s postupem času neustále stupňoval a Cordaz měl čím dál více práce, ale nakonec však přeci jenom inkasoval. Obrana Crotone nedokázala odvrátit Iličičův rohový kop, balón se dostal k Astorimu a ten ho napálil rovnou do sítě. Viola chtěla ještě vstřelit rozhodující gól, ale konečný výsledek 1:1 Crotone ubránilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Pospovič

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele