3. kolo
11.09.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Udinese Calcio 0:1

AC Milan doma podlehl Udinese 0:1, když jedinou branku vstřelil dvě minuty před koncem Stipe Perica. Rossoneri sice častěji drželi balón, ale zejména ve druhé půli si žádnou větší šanci nevytvořili. Kouč Montella tak ze tří zápasů už dva prohrál a to není pro AC dobrý začátek.

Rossoneri vstoupili do zápasu aktivně, tlačili se do zakončení a měli více ze hry. Obrana Zeber však odolávala a když už přeci jenom polevila, zasáhl spolehlivý Karnezis. Po půlhodině hry mělo AC obrovskou šanci na vedení, José Sosa se na hranici pokutového území dostal k balónu a po výborném sklepnutí rovnou z první orazítkoval břevno hostující branky! Více první poločas nenabídl, o něco lépe hrající Milán nedokázal nic ze své převahy vytěžit a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Na začátku druhého poločasu musel pro zranění opustit hrací plochu Luca Antonelli, kterého vystřídal jiný italský reprezentant Mattia De Sciglio. Milánské držení balónu k ničemu zásadnímu nevedlo, dvacet minut před koncem zápasu trefil jen boční síť Carlos Bacca a vše směřovalo ke konečné bezbrankové remíze.

Jenomže pro domácí přišel v 88.minutě šok. Centr Badua se snesl až k Pericovi, který z první a s pomocí teče překonal Gigiho Donnarumu. Mladičký brankář se za střelou na zadní tyč jenom ohlédl. Vzhledem k občerstvovacím přestávkám sudí nastavil dlouhých osm minut, ale Milán si v nich žádný tlak nevytvořil. Udinese tak "vyloupilo" San Siro výhrou 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele