11. kolo
30.10.2016 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Delfino Pescara 1:0

Těsně ale přece dokázal AC Milán ovládnout zápas s Pescarou a posunout se na třetí místo. Rossoneri rozhodli o vítězství na začátku druhého poločasu krásným přímým kopem Giacoma Bonaventury.

Na San Siru se představil celek, který vede někdejší skvělý obránce AC Massimo Oddo. Pro Rossoneri to byl důležitý zápas. Svěřenci trenéra Montelly chtěli odčinit nezdar v Janově a vrátit se na vítěznou vlnu, což se jim podařilo.

Ale nebylo to lehké. Milán v prvním poločase recept na zataženou defenzívu Delfínů hledal marně. Měl sice několik náznaků šancí, ale nic do finální fáze nedotáhl. Až těsně před odchodem do šaten měl na kopačce vedoucí trefu Mbaye Niang, ale hlavou z malého vápna orazítkoval jen tyč.

Mnohem spokojenější byl o přestávce Massimo Oddo, jehož svěřenci drželi naordinovanou taktiku dokonale. Milánu ale stačilo prvních pět minut druhé půle, aby jí narušil a pomohla mu k tomu standardní situace Giacoma Bonaventury. Jeho lišácky provedený přízemní přímý kop skončil v síti, golman Bizzarri nedokázal reagovat. Za další tři minuty mohlo být rozhodnuto, ale Bacca poslal balón do další tyčky! AC druhou branku nepřidalo a v závěru se ještě muselo strachovat. Několik rohových kopů však bylo maximum co Oddovi svěřenci předvedli a z Milána tak odjíždějí bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Eldarion

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele