21. kolo
24.01.2016 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Bologna FC 0:2

Boloňa pod trenérem Donadonim pokračuje ve výborných výkonech. V tomto kole si vyšlápla na Sassuolo a veze všechny tři body. Vše podstatné se událo až ve druhém dějství, kdy se nejprve prosadil Giaccherini a po něm v závěru i Floccari.

Vítězství Boloni bylo zasloužené. Hosté měli na rozdíl od domácích hned několik gólových příležitostí.

První vážnější příležitost si ve svižném prvním poločase vypracovala právě Boloňa, jmenovitě předvedl pěknou individuální akci Mattia Destro, ale brankář Consigli vše překazil perfektním zákrokem a na hosty zbyl jen rohový kop. Destro měl pak v průběhu poločasu ještě jednu velkou příležitost, ale opět s ní nenaložil optimálně. Hra se celou dobu přelévala ze strany na stranu, ale další velké gólovky se diváci nedočkali. Zejména domácí Sassuolo se ne a ne dostat do čisté gólovky.

Boloňa začala nebezpečněji i druhou polovinu zápasu a v 51.minutě měl na kopačce úvodní trefu Saphir Taider. Z malého vápna hlavičkoval trestuhodně mimo tyče! Až v 68.minutě se hosté konečně a nutno podotknout, že zaslouženě, dočkali. Šikovný Giaccherini si navedl míč do středu a neomylně vypálil - 1:0 pro Boloňu. A nemuselo zůstat jen u jednoho gólu. Za chvíli Giaccherini znovu vypustil nebezpečný projektil a Consigli měl opět plné ruce práce.

Sassuolu to v tomto utkání směrem dopředu vůbec nešlo a v podstatě si proti Boloni nedokázalo vytvořit žádnou velkou gólovou šanci. A to ani poté, co inkasovalo. Místo závěrečného tlaku tak přišla druhá branka Boloni. Sergio Floccari vtrhl do šestnáctky, tam si udělal prostor a střelou k tyči definitivně rozhodl o vítězství hostů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

pro me to bude 2

Reagovat
smazaný uživatel

Palec nahoru, já měl za 1.

Reagovat
Noustress

bolognese

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele