9. kolo
25.10.2015 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Frosinone Calcio 1:0

Udinese dokázalo poprvé vyhrát před vlastními diváky, když porazilo jedinou brankou Francesca Lodiho 1:0 Frosinone. Domácí byli jasně lepším týmem, ale o výsledek se kvůli neschopnosti proměňovat šance, museli až do konce strachovat.

Domácí se prosadili už ve 20.minutě, kdy se po volném přímém kopu trefil Francesco Lodi. Vedení bylo zcela zasloužené, Zebry zahájily utkání dobře, bylo mnohem více aktivní i nebezpečnější, i když příliš stoprocentních šancí se také vytvořit nedokázali.

Na gólové příležitosti byla mnohem bohatší druhá půle. V 50.minutě zachránil svůj tým před inkasováním Karnezis. V 72.minutě měl na kopačce druhý gól Udine Antonio Di Natale, jenže nedal. Hosté byli stále ve hře o body a Udine se muselo o výsledek strachovat. Dionisiho ránu zneškodnil Karnezis. Zebry stále ne a ne dát pojistku. Aguirri dokonce netrefil odkrytou branku a proti Lodimu skvěle zakročil Leali. V páté minutě nastavení neuspěl ani z rychlé brejkové situace Badu a tak Udine sice vyhrálo, ale jen 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele