33. kolo
17.04.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Chievo Verona 0:0

Diváci na Stadio Friuli se branky nedočkali. Udinese sice mělo více ze hry, ale své šance proměnit nedokázalo. V závěru zápasu navíc sudí vylučoval, jako první se poroučel ze hřiště Felipe a o pár minut později ho napodobil Meggiorini.

Zápas se nenesel v bůhvíjak převratném tempu a šancí nebylo mnoho. Do velmi dobré příležitosti se dostal po Théréauvě přihrávce Fernandes, ale střelu, kterou tlačil po zemi golman Chieva zneškodnil. Ve 35.minutě se ukázkově zbavil obránců Widmer a ani on v tváří v tvář brankáři Bizzarrim neuspěl. Dvě velké gólovky Zeber tak zůstaly nevyužity. Chievo na své šance trpělivě čekalo, v prvním poločase si žádnou výraznější šanci nedokázalo vytvořit.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. O něco aktivnější byli na balónu domácí borci, ale Chievo úpornou defenzívou hájilo stav 0:0. Až v 72.minutě se opět připomněl Fernandes. Tentokrát se dostal ke střele z první ale nesrovnal si mířidla a rána šla těsně nad. Fly Donkeys každopádně hráli chytře a Udine si nakonec závěr utkání naprosto zbytečně zkomplikovalo. Felipe dostal "řepkovský blikanec", udeřil Floro Florese hlavou a od sudího nemohl očekávat nic jiného, než červenou kartu.

Početní výhoda Chieva dlouho netrvala, pět minut před koncem zápasu předvedl skluz ze zadu Riccardo Meggiorini a i on byl pro jistotu poslán předčasně do sprch. Poslední minuty zápasu už nic podstatného nepřinesly, výsledek 0:0 vydržel až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele