37. kolo
08.05.2016 20:45 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Turín FC - SSC Neapol 1:2

Neapol ustála tlak, který na ní odpoledne vyvinul AS Řím, a své večerní utkání v Turíně zvládla vítězně. Parthenopei tak mají na druhém místě tabulky kolo před koncem dvoubodový náskok a od základních skupin Ligy mistrů je dělí jen kousek. Opět bylo spolehnutí na Gonzala Higuaína, jenž otevřel střelecký účet utkání.

Svěřenci Maurizia Sarriho to rozhodně neměli jednoduché a s nastálou situací se popasovali zkušeně. AS Řím krátce po poledni smetl Chievo, a tak musela Neapol v zápase s Turínem naplno bodovat. Ve hře bylo hodně, druhé místo a přímá účast v základních skupinách Ligy mistrů.

Napolitáni začali hodně aktivně a prakticky od úvodního hvizdu obléhali Padelliho branku. Domácí brankář měl už ve čtvrté minutě plné ruce práce se střelou Higuaína, kterou jen tak tak vyškrábl na rohový kop. Ve 13. minutě už vše z pohledu hostí zafungovalo. Higuaín převzal přihrávku, podíval se a s klidem poslal míč neomylně k tyči. Za dalších sedm minut už Neapol odskočila na rozdíl dvou branek. Hamšík našel na malém vápně zcela osamoceného Callejóna, jemuž stačilo jen nastavit kopačku a trefit prázdnou branku - 2:0. Neapolský nápor tím nekončil, za další tři minuty rozezvonil tyčku Higuaín a Granata jen se štěstím zůstala ještě ve hře.

I ve druhém poločase měli hosté několik možností zápas definitivně rozhodnout, ovšem Padelli už za svá záda nic nepropustil. Naopak, v 66. minutě zdramatizoval průběh zápasu Bruno Peres, když šikovně rovnou z první přeloboval Pepeho Reinu. Turín si ovšem v závěru žádný tlak nevytvořil, a když v nastavení uviděl druhou žlutou kartu Vives, bylo po zápase.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Houfi

1:1

Reagovat
Slejdy

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele