19. kolo
10.01.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Maccarone vyloupil Turín

Mizérie Turína pokračuje. Dnes nedokázalo porazit Empoli a připsalo si další porážku. O jedinou branku utkání se postaral veterán toskánského celku Massimo Maccarone.

Turínu šlo o hodně. Empoli je sice možná ve formě, ale kdyby se mu nedařilo, málokdo by se divil. Empoli nemá pohárové ambice. Turín je ale znám jako těžký soupeř s ambiciózním projektem. Jeho ztráty jsou pro nadšené turínské tifosi stále náročné na přijetí. Takže když se Granatě nedaří, je to veřejností daleko více pranýřováno.

Dnes se Turín rozhodl pro hráče jako Maksimović, Glik, Peres nebo Molinaro v obraně. Do útoku se postavil Belotti a také Jozef Martinez, který rozhodně nedostává moc šancí. Hosté vyběhli na trávník s hráči jako Skorupski, Barba, Saponara, Paredes nebo Livaja s Maccaronem.

Belotti se jako první zapojil do vážnější akce, našel Bruna Perese a sledoval, jak brazilský obránce přetahuje centr do vápna. Tím celou akci vlastně zpomalil. O první vážnou střelu na bránu se postaral vysoký útočník domácích Andrea Belotti, kterému se zatím stále nedaří naplnit vysoká očekávání. Ani jeho kolega v útoku moc štěstí neměl, protože pokus Jozefa Martineze měl skončit první brankou.

Mladý útočník postupoval na Skorupskiho sám, ale mladý brankář si skvěle počkal a vychytal jej! Empoli se pokusilo kontrovat především střelou Massima Maccaroneho, který pálil z otočky ve vápně. Jenže rána letěla nad bránou Padelliho. Brankář Padelli trochu zaspal při standardní situaci Empoli, když obránce Mario Rui z nařízeného volného přímého kopu pálil do břevna!

Další obrovskou šanci spálil těsně před odchodem do kabin útočník domácích Jozef Martinez, který sice šel opět sám na brankáře, ale tentokrát netrefil ani bránu a svou střelu poslal těsně vedle! Turín se pokoušel vstřelit branku ihned po změně stran, protože věděl, že musí hodně přidat, pokud chce tři body. Ke střele se nejprve dostal Marco Benassi, ale pálil z osmi metrů hodně nepřesně!

V dresu Empoli vstal z lavičky Manuel Pucciarelli a Daniele Croce, kteří vystřídali dvojici Marko Livaja a Marcel Büchel. Empoli tou dobou vůbec nehrálo podle svých představ. A tyto změny znamenaly rovněž změnu skóre. O pár minut později totiž Manuel Pucciarelli dostal míč k nabíhajícímu Massimu Maccaronemu, který z úhlu pohodlně prostřelil brankáře Padelliho a Empoli vedlo o gól!

Padelli musel být pozorný také proti střele Rickyho Saponary, ale svou úlohu zvládl. Massimo Maccarone spolupracoval s Rckym Saponarou také o chvílí později, ale to mladý hráč nastřelil míč jen do vyběhnutého Padelliho! Dvacet minut před koncem utkání se do další zajímavé pozice dostali také hráči Turína, když obránce Bruno Peres z velké vzdálenosti pálil. Brankář Skorupski měl plné ruce práce, ale nakonec míč vyrazil mimo tři tyče! Jinak jej ale Turín moc neohrozil a nakonec se ze tří bodů radovalo Empoli.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v neděli se musí bezpodmíbečně vyhrát, jinak se toro nevyhne nemilému faktu a to boji o bytí v serii A ! bohužel je to tak. k tomu má toro zápas k dobru, ale je to na půdě soupeře. gól ze hry je velký problem, poslední branky dávaj jen z penalt. útok je dlouhodobě plonkovej, kde jsou ty časy, kdy to tam dával immobile ! a bacha empoli, hrála proti interu výtečně (i když prohrála). v Ne se musí brát 3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Další katastrofální výkon, Torino se bohužel nevyhne boji o záchranu. Nevím co se v klubu děje, ale jak sleduji hru toro, jedná se dlouhodobý herní výpadek, či krizi. Bude se muset udělat něco zásadního, i když ani nevím co...změna trenéra? přinese to ovoce? Toro v současné formě by mělo problém i v naší lize! Klub s takovou tradicí, takovou popularitou a opět hrajem druhé housle! Vůbec mi herní projev torina nedává smysl, je to trápení a jakáz takáz hra je až když dostanou branku! no uvidíme co přinese příští týden. vedení a Venturovi nezávidím ! kde ty loňský sněhy jsou !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele