16. kolo
14.12.2015 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - UC Sampdoria 1:1

Až volný přímý kop v podání Ervina Zukanoviče rozhodl o tom, že Lazio si v domácím prostředí se Sampdorií body rozdělí. Na Olympijském stadionu se dlouho čekalo na první šanci a oba celky víceméně potvrdily současnou špatnou formu.

Nemasný a neslaný první poločas jen potvrdil špatnou formu obou celků. O něco více ze hry mělo sice Lazio, které často kombinovalo na polovině soupeře, ale do žádné větši šance se nedostalo. Poloprázdný Olympijský stadion fotbalové krásy příliš neviděl, ba naopak.

Kouč domácích Stefano Pioli se rozhodl pro druhý poločas ke střídání. Ze hřiště odešel Danilo Cataldi a na plac vyběhl Felipe Anderson. Ale ani s ním v sestavě to nebylo o moc lepší. Po hodině hry mohl ohrozit Vivianovu branku Candreva, ale jeho volný přímý kop byl hodně nepřesný. Čtvrthodiny před koncem se do ojedinělé šance dostala i Sampdoria a byla poměrně blízko vedoucí brance. Muriel utekl obraně a jeho rána na vzdálenější tyč skončila těsně vedle.

Znudění diváci se nakonec dočkali i branky. V 78.minutě odcentroval Stefan Radu a do vzduchu se úspěšně pověsil Alessandro Matri - 1:0 pro Lazio. Biancocelesti mohli výsledek definitivně potvrdit, ale Durdevićova tyč zamířila těsně vedle. Růžky povystrčila i Sampdoria. Carbonerovi nechybělo mnoho a míč mohl skončit za Berishovými zády. V nastaveném čase si Námořníci vytvořili tlak a po faulu Berishy na Muriela měli výhodou volného přímého kopu. A právě to se stalo nakonec rozhodujícím okamžikem. Ervin Zukanovič svůj přímák neomylně zakroutil do branky a postaral se o to, že ani Lazio svojí sérii bez vítězství neutne.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele