29. kolo
13.03.2016 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Atalanta Bergamo 2:0

Miroslav Klose se stal hrdinou zápasu, když jeho dvě branky znamenaly vítězství domácího Lazia nad Atalantou 2:0. Biancocelesti se prosadili po změně stran, druhou branku vsítili až v nastaveném čase.

Lazio se oproti zápasu se Spartou představilo v pozměněné sestavě a zejména na hře v prvním poločase to bylo znát. Domácí nepředvedli na Olympijském stadionu před bídnou návštěvou vůbec nic. Né že by Atalanta diktovala tempo nebo svého soupeře výrazně přehrávala, ale jedinou šanci měla ona. Marco D'Alessandro nastřelil v 18.minutě tyčku! Lazio zareagovalo jen dalekonosným pokusem Onazi, který však nebyl vůbec nebezpečný. Bídného výkonu obou celků si diváci pochopitelně všimli a hlasitým pískotem dali svojí nespokojenost jasně najevo.

Obraz hry se ale ani po zmeněn stran nezměnil. Pravdou je, že se přitvrdilo ale to nebylo to, co chtěli fanoušci vidět. Zlepšení slibovalo až střídání Lazia. Stefano Pioli se rozhodl poslat do hry Baldého Keitu, který tolik trápil obránu Sparty a to se domácím vyplatilo. Právě Baldé Keita vyslal přesnou kolmici na Mauriho, toho sice Sportiello rychlým výběhnutím vychytal, ale míč se odrazil ke Klosemu a Lazio vedlo 1:0. Výsledek však nemusel vydržet dlouho. O minutu později se dostal k odraženému balónu Cigarini a jen těsně minul branku!

Atalanta si další šancí už nevypracovala, byť chvílemi držela častěji balón. V nastaveném čase domácí uštědřili hostům ránu z milosti, Felipe Anderson sice ještě neuspěl, ale krátce na to připravil jasnou šanci Klosemu, který neměl problém trefit odkrytou branku. Lazio porazilo Atalantu 2:0 a prohloubilo její krizi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele