14. kolo
29.11.2015 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Carpi FC 1:2

Velké překvapení se odehrálo v Janově na Marassi. Domácí Grifové nestačili na nováčka Carpi a doma mu podlehli výsledkem 1:2. Klíčový moment se odehrál už v šesté minutě, kdy uviděl červenou kartu domácí Pavoletti.

Leonardo Pavoletti byl vyloučen za naprosto zbytečný zákrok. Zápasnickým chvatem povalil protihráče a sudí ho vykázal ze hřiště. I přes brzké oslabení se domácí dostali do vedení a to záhy. Diogo Figueiras nádhernou křižnou ranou překonal Belece a Janov vedl 1:0. Carpi se dlouho nemohlo dostat do tempa, Grifové celkem v pohodě bránili, až před koncem poločasu předvedl po ráně Martinha skvělý zákrok Perin. V nastavení zase unikl Gakpé, ale Janov si dvoubrankové vedení nevypracoval.

Ve druhém poločase se dal očekávat nápor Carpi. Do hry postupně přišli Borriello i Di Gaudio a v 58.minutě to přineslo kýžené ovoce. Borriello ve vápně převzal přihrávku a tvrdou ranou překonal Perina - 1:1. Janov se i nadále bránil a bylo jasné, že se spokojí i s jedním bodem. Deset minut před koncem zápasu se úplně objevil sám před Perinem zkušený Zaccardo a byl úspěšný. Carpi dokázalo otočit nepříznivý vývoj a v Janově vyhrálo. Vzhledem k průběhu zápasu to možná takové překvapení nebylo, ale před zápasem by si na výhru Carpi vsadil málokdo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Lazovič s Panděvem v základu,to by mě hodně překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele