17. kolo
20.12.2015 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hellas Verona - US Sassuolo 1:1

A zase nic! Vánoční dárek v podobě prvního vítězství v sezoně se nekoná. Hellas doma nedokázal porazit ani Sassuolo a po remíze 1:1 zůstává nadále poslední. Sassuolo vstoupilo do zápasu lépe,ale vedení ještě v prvním poločase ztratilo.

Nutno podotknout, že Hellas šance měl a to hned několik. Každopádně do zápasu nevstoupil dobře, Floccariho pohotovou střelu vyrazil Gollini a o chvíli později v dobré šanci promáchl Politano. Matteo Politano byl hodně aktivni a ve 25.minutě měl další více než dobrou příležitost, ovšem těsně minul branku. Ve 34.minutě už to Sassuolu vyšlo. Vršaljko posadil míč na hlavu Floccariho a ten se nemýlil - 1:0 pro Sassuolo. Hellas zapnul vyšší obrátky až po inkasované brance a rázem z toho bylo vyrovnání.Wszolek načasoval svojí přihrávku přesně a Luka Toni se obvykle zblízka nemýlí - 1:1. Hellasu vnesla vyrovnávací branka do žil novou krev, ale nerozhodný výsledek se až do konce poločasu nezměnil.

Rovněž druhá půle nabídla šance na obou stranách. V 58.minutě orazítkoval Matteo Politano tyč a domácí tak měli velké štěstí. Dvacet minut před koncem pak nejprve zasáhl na poslední chvíli před Floro Floresem Bianchetti a na druhé straně Pazzini střelou nepřekonal Consigliho. V 77.minutě už to vypadalo na rozhodující gól, jenomže překonaného Golliniho nahradil na brankové čáře Federico Viviani!

V závěrečných minutách chtěl Hellas moc vydřít první vítězství v sezoně, ale čas se mu velice rychle krátil. A když se Souprayenovi v rozhodující chvíli zamotal balón, skončilo utání nerozhodně 1:1. Hellas si tak na svojí první výhru musí počkat nejdříve po Vánocích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podla vsetkeho 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych si přál, aby Hellas konečně zvítězil, ale nevím... podle mě to zase zhnojej nějakou červenou nebo tak něco a Sassuolo minimálně neprohraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele