19. kolo
10.01.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Città di Palermo 0:1

Ani po polovině soutěže nebude mít Hellas na své kontě vítězství. Veronský celek, který ještě nevyhrál doma v dalším zápase podlehl Palermu a zůstává v kritickém, sestupovém ohrožení. Jedinou trefu utkání obstaral Vázquez.

Koho jiného doma porazit, když ne trápící se Palermo. Fanoušci už doufali, že se letos dočkají prvního vítězství, ale jejich miláčci je opět zklamali.

Začalo se opatrně a až skoro po dvaceti minutách přišla první velká šance domácího celku. Giampaolo Pazzini zakončoval z oblasti značky pokutového kopu, ale Sorrentino dobře zasáhl a pokus zneškodnil. Vzápětí byl Pazzini v dalších dvou stoprocentních příležitostí, ale ani z dorážky nedokázal dostat míč do sítě. To byly klíčové okamžiky celého zápasu, těžko říci, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby šel Hellas před vlastním publikem do vedení. Krátce na to totiž přišel trest a Palermo se ujalo vedení. Franco Vázquez převzal na hranici ofsajdu balón a pohotovou střelou zajistil Sicilanům vedení.

Hellas se z tohoto direktu nemohl vzpamatovat. Další šanci Palerma měl po hodině hry hlavičkující Goldaniga, ale Golliniho nepřekonal. Závěrečný tlak si domácí vytvořit nedokázali a opět prohráli. Kouč Delneri má od svého příchodu stále o čem přemýšlet, podobně jako Mandorlini nevyhrál a je jasné, že problém tkví někde jinde než v trenérovi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele