23. kolo
03.02.2016 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 2:1

Konečně! Až ve třiadvacátém kole skončilo čekání Hellasu na první vítězství v sezoně a odnesla to špatně hrající Atalanta. Svěřenci trenéra Delneriho nevstoupili do zápasu dobře, museli otáčet výsledek, ale povedlo se. Vítěznou branku měl na svědomí sedm minut před koncem Giampaolo Pazzini. Klíčovým okamžikem přitom bylo vyloučení Dramého.

Fanoušci veronského celku tušili, že by první vítězství konečně mohlo přijít. Atalanta neprožívá zrovna šťastné období, výsledkově se trápí a to koneckonců potvrdila i na Stadio Bentegodi.

Přitom začátek měla více než obstojný. Nejprve sice přečkala neuznanou Toniho branku, ale po půlhodině hry se už ujala vedení. Andrea Conti v pádu trefil odkrytou branku a Hellas se opět dostal do nezáviděníhodné pozice. Ale domácí bojovali a bojovali a po zásluze se ještě v první půli dočkali vyrovnání. Luca Siligardi se jako tank prodral až před gólmana a míč úspěšně dopravil do sítě - 1:1. A s Atalantou mohlo být ještě hůře, kdyby v nastavení prvního poločasu proměnil tutovku Pazzini.

Druhý poločas začal vyrovnanou partií a v 54. minutě přišel asi nejklíčovější okamžik celého utkání. Dramé se provinil faulem a jelikož už jeden žlutý na svém kontě měl, poroučel se do sprch. I v oslabení se Bergamaschi dokázali dostat před Golliniho, ale ten výborným zákrokem uchoval svému týmu naději na první vítězství.

V 83. minutě pak přišlo to, na co všichni domácí dlouho čekali. Akci uvnitř šestnáctky zakončil Giampaolo Pazzini a Stadio Bentegodi propadlo v euforii. Hellas si pochopitelně moc dobře uvědomoval, že ještě není konec, ale výsledek hrál do jeho karet, navíc soupeř dohrával bez jednoho hráče v poli a tuto šanci už si Hellas vzít nenechal. Veronský celek poprvé v letošní sezoně vyhrál!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Dvoječka.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko se vyhrává , když ti buzeranti dostanou redku .

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele