1. kolo
23.08.2015 20:45 CET
1 : 2
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Turín FC 1:2

Nováček soutěže Frosinone si při svém vůbec prvním zápase Serie A připisuje těsnou porážku 1:2 s Turínem. Domácí sice rychle vedli zásluhou Soddima, ale Turín dokázal po změně stran skóre otočit.

Diváky na Stadio Comunale Matusa poprvé pořádně rozradostnil domácí Danilo Soddimo. Centr Paganiniho si našel cestu na malé vápno, kde právě Soddimo v pádu a zblízka překonal golmana Padelliho - 1:0 pro Frosinone. Turín se také dočkal branky, ale ta z 25.minuty nemohla být pro Quagliarellův ofsajd uznána. Hostující Granata byla lepším týmem a bylo evidentní, že stav 0:1 jí v žádném případě nevyhovuje. Obrana nováčka ale fungovala skvěle a ofenzívu Tora držela na uzdě.

Nicméně po změně stran hosté zvýšili otáčky a bylo to secsakramentsky znát. V 59.minutě pak konečně došlo k vyrovnání. Po centru Avelara se k míči prodral Fabio Quagliarella a pohotově srovnal na 1:1. Následně neuběhlo ani pět minut a Byci z Turína už vedli. Nová posila z Bergama Daniele Baselli z dobrých 22 metrů nedala Lealimu žádnou šanci - 2:1 pro FC Turín.

Zkušenější Turín pak hrál přesně to, co potřeboval. V závěrečné fázi zápasu hru rozkouskoval a hráčům Gialloazzurri žádné drama nedovolil. Svěřenci trenéra Giampiera Ventury vstoupili do sezony vítězstvím 2:1 nad nováčkem z Frosinone.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na půdě nováčka se nesmí zaváhat! Loni jsme se na podzim hledali, tak ať se to letos neopakuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele